ZF Transilvania

Proiect european de 6,7 mil. lei pentru reabilitarea termică a 10 blocuri din Târgu Mureş

Proiect european de 6,7 mil. lei pentru reabilitarea...

Autor: Laurentiu Cotu

24.07.2014, 17:28 253

Primăria Târgu Mureş a semnat contractul de finanţare pentru reabilitarea termică a 10 blocuri de locuinţe din municipiu, investiţie în valoare de peste 6,7 mil. lei (aproximativ 1,5 mil. euro), susţinută în principal din fonduri europene. Contractul a fost încheiat între Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, prin Agenţia pentru Dezvoltare Regională Centru, şi municipiul Tîrgu Mureş. Proiectul este finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 1 ’’Sprijinirea investiţiilor în eficienţa energetică a blocurilor de locuinţe’’.

’’Valoarea totală a investiţiei este de 6,7 milioane de lei, din care 60% reprezintă finanţarea nerambursabilă, 20% este contribuţia municipiului Târgu Mureş şi 20% reprezintă contribuţia asociaţiilor de proprietari. De acest proiect vor beneficia peste 1.000 de locatari, din cele 450 de apartamente cu destinaţie de locuinţă’’, a declarat Claudiu Maior viceprimarul municipiului Târgu Mureş.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO