ZF Transilvania

Proiect european de peste 10 mil. lei pentru dotarea cu echipamente digitale moderne a 28 de licee din Timişoara

Proiect european de peste 10 mil. lei pentru dotarea cu...

Autor: Laurentiu Cotu

06.06.2023, 17:32 57

Primăria Timişoara a accesat un proiect european de peste 10 mil. lei (aproximativ 2 mil. euro), fără TVA, finanţat prin Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), ce prevede dotarea a 28 de licee cu treizeci şi patru de laboratoare inteligente. Dintre acestea, patru fac parte din reţeaua de învăţământ particular. Şcolile au depus cererile şi au fost selectate pentru finanţare în cadrul programului ’’Dotarea cu laboratoare inteligente a unităţilor de învăţământ secundar superior, a palatelor şi a cluburilor copiilor’’.

Laboratoarele inteligente includ echipamente digitale moderne, la cel mai înalt standard, prin care se va asigura accesul elevilor la tehnologie aplicată, învăţare bazată pe proiecte, în cadrul mai multor discipline, potrivit unui comunicat de presă al primăriei Timişoara. Valoarea totală alocată liceelor din Timişoara este de peste 10 milioane lei (fără TVA), câte 300.000 de lei per liceu. De asemenea, Palatul Copiilor va primi finanţare în cadrul aceluiaşi proiect, suma eligibilă fiind de 295.133 lei (fără TVA).

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO