ZF Transilvania

Proiect european de peste 11 mil. lei pentru modernizarea iluminatului public în municipiul Zalău

Proiect european de peste 11 mil. lei pentru modernizarea...

Autor: Laurentiu Cotu

27.06.2022, 17:39 57

Primăria Zalău, judeţul Sălaj, a demarat un proiect de investiţii de 11,2 mil. lei (2,3 mil. euro), TVA inclus, finanţat din fonduri europene, pentru modernizarea iluminatului public. Proiectul este finanţat prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020, Axa prioritară 3 - Sprijinirea tranziţiei către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de investiţii 3.1 - Sprijinirea eficienţei energetice, a gestionării inteligente a energiei şi a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice şi în sectorul locuinţelor, Operaţiunea C - Iluminat public.

Prin intermediul acestui proiect, pe 66 de străzi se înlocuiesc corpurile de iluminat, iar pe 10 străzi se realizează o reţea nouă. Lungimea reţelei înlocuită este de 34 de kilometrii. Lucrările vor fi realizate de asocierea dintre companiile Neon Lighting, EDS Electric, Electromen şi Electro Ursa Servcom, potrivit unui comunicat de presă al primăriei Zalău.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO