ZF Transilvania

Proiect european de peste 11 mil. lei pentru reabilitarea instalaţiilor electrice la spitalul de pneumofiziologie ’’Leon Daniello’’ din Cluj-Napoca

Proiect european de peste 11 mil. lei pentru reabilitarea...

Autor: Laurentiu Cotu

01.02.2022, 16:48 74

Spitalul de pneumoftiziologie ’’Leon Daniello’’ din Cluj-Napoca, subordonat Consiliului Judeţean Cluj, a accesat un proiect european de peste 11 mil. lei (2,3 mil. euro) pentru extinderea, reabilitarea şi modernizarea infrastructurii instalaţiilor electrice, de fluide medicale şi de ventilare şi tratare a aerului.

Proiectul a fost depus spre finanţare în cadrul Programului Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020, Axa Prioritară 9 ’’Protejarea sănătăţii populaţiei în contextul pandemiei cauzate de COVID-19’’.

’’Este o nouă veste bună atât pentru personalul medical, cât şi pentru pacienţii unităţii sanitare. Odată cu implementarea acestui proiect vom reuşi să creştem siguranţa şi calitatea infrastructurii medicale şi să contribuim la asigurarea climatului optim de realizare a actului medical.’’, a declarat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, într-un comunicat de presă.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO