ZF Transilvania

Proiect european de peste 25 mil. lei pentru achiziţia a 10 autobuze electrice în municipiul Slatina, judeţul Olt

Proiect european de peste 25 mil. lei pentru achiziţia a...

Autor: Laurentiu Cotu

14.11.2019, 17:18 113

Primăria municipiului Slatina, judeţul Olt, a accesat un proiect european de aproximativ 25,2 mil. lei (5,3 mil. euro) pentru achiziţionarea a 10 autobuze electrice, care vor înlocui parcul actual de vehicule. Vehiculele achiziţionate trebuie sa îndeplinească condiţii minime de confort pentru pasageri şi să fie accesibile persoanelor cu mobilitate redusă.

Contractul de finanţare a fost semnat în cadrul Axei prioritare 4 - Sprijinirea dezvoltării urbane durabile, Prioritatea de investiţii 4E - Promovarea unor strategii cu emisii scăzute de dioxid de carbon pentru toate tipurile de teritorii, în special pentru zonele urbane, inclusiv promovarea mobilităţii urbane multimodale durabile şi a măsurilor de adaptare relevante pentru atenuare; Obiectivul specific 4.1 - reducerea emisiilor de carbon în municipiile reşedinţă de judeţ prin investiţii bazate pe planurile de mobilitate urbană durabilă.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO