ZF Transilvania

Proiect european de peste 3 mil. euro pentru amenajarea unor spaţii verzi de agrement în Târgu Mureş

Proiect european de peste 3 mil. euro pentru amenajarea...

Autor: Laurentiu Cotu

22.10.2019, 17:02 187

Primăria Târgu Mureş a demarat un proiect european de 14,5 mil. lei (peste 3 mil. euro) pentru amenajarea unor spaţii verzi de agrement prin reconversia funcţională şi/sau reutilizarea unor terenuri şi suprafeţe abandonate şi neutilizate din interiorul municipiului. Proiectul a fost depus prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020. Amplasamentul are o suprafaţă totală de 38.450 mp, compus din terenul propriu zis, în suprafaţă de 37.744 mp, respectiv un luciu de apă în suprafaţă de 706 mp.

Investiţia presupune amenajarea unei construcţii cu facilităţi şi echipamente pentru agrement şi sport,o scenă pentru activităţi culturale, alee pietonală suspendată, teren de joacă pentru copii, pistă de alergare (suprafaţa din tartan), alei pietonale pavate cu piatră naturală, spaţii rezervate amplasării de mobilier urban (bănci, pergole, coşuri de gunoi, cismele, stâlpi de iluminat public, panouri de informare, rastel pentru biciclete, împrejmuire, amenajări pentru animale de companie).

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO