ZF Transilvania

Proiect europen de 14,8 mil. lei pentru modernizarea şi extinderea sistemului de iluminat public din municipiu Orăştie, judeţul Hunedoara

Proiect europen de 14,8 mil. lei pentru modernizarea şi...

Autor: Laurentiu Cotu

19.12.2019, 17:14 89

Primăria Orăştie, judeţul Hunedoara, a câştigat un proiect european de peste 14,8 mil. lei (3,1 mil. euro), din care aproximativ 7,7 mil. lei (1,6 mil. euro) reprezintă finanţarea nerambursabilă, pentru modernizarea şi extinderea sistemului de iluminat public din municipiu.

Corpurile de iluminat existente vor fi înlocuite cu unele cu tehnologie LED, va fi implementat un sistem de comandă şi control pentru iluminatul public, prin telegestiune, şi vor fi instalate sisteme de alimentare cu panouri fotovoltaice pentru iluminat la trecerile de pietoni.

Proiectul prevede instalarea a 1.990 de corpuri de iluminat, montarea a 345 de stâlpi şi a 22 de sisteme bazate pe energie regenerabilă amplasate.Perioada de implementare a proiectului este de 19 luni.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO