ZF Transilvania

Proiect ZF/Vodafone Femei în Business. Alina Stoian, managing partner, JustAD: Sfatul meu pentru antreprenoare este să fim unite şi la nivel faptic, nu doar declarativ

Autor: Ramona Cornea

20.03.2022, 12:00 63
Alina Stoian, managing partner al agenţiei de publicitate JustAD şi vicepreşedinte de marketing şi comunicare al asociaţiei Professional Women’s Network (PWN) România, sfătuieşte antreprenoarele să fie unite şi în fapte, nu doar în declaraţii. 
 

 

”Ar trebui să fim mai mai unite, nu doar declarative, ci şi faptic. Şi poate să lăsăm puţina invidie la o parte. Nu înseamnă că toate suntem aşa, dar vorbim de o generalizare care se vede şi se simte. Dacă noi ne-am sprijini mai mult unele pe altele să ajungem în poziţii de top şi să ne bucurăm atunci când ajungem în astfel de poziţii. Cred că asta ar fi sfatul: să fim unite şi la nivel faptic, nu doar declarativ”, ”, a declarat Alina Stoian în cadrul emisiunii Femei în Business, realizată de ZF în parte¬neriat cu Vodafone.
 
Alina Stoian este o antreprenoare cu experienţă în marketing, comunicare şi vânzări. În 2005 a fondat JustAd, o agenţie independentă de publicitate şi comunicare din Bucureşti, dar îşi foloseşte expertiza şi în proiecte de voluntariat.
 
Vodafone România a lansat pachetul comercial „Special Edition, Vodafone – Ziarul Financiar“, care le oferă companiilor mici şi mijlocii o soluţie completă de servicii de conectivitate, acces nelimitat la platforma ZF Corporate şi suport printr-un consultant Vodafone dedicat.
 
Acesta este un extras din interviul acordat de Alina Stoian, managing partner al agenţiei de publicitate JustAD şi vicepreşedinte de marketing şi comunicare al asociaţiei Professional Women’s Network (PWN) România, în emisiunea Femei în Business. Urmăriţi interviul integral aici.
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO