ZF Transilvania

Proiecte europene de 2,5 mil. euro pentru construirea a două centre sociale la Arad

Proiecte europene de 2,5 mil. euro pentru construirea a...

Autor: Laurentiu Cotu

18.02.2019, 17:27 185

Primăria Arad vrea să acceseze fonduri europene de aproximativ 2,5 milioane de euro pentru a construi două centre multifuncţionale pentru persoane din zone urbane marginalizate.

Unul dintre ele va fi amplasat pe strada Tarafului şi va costa puţin peste 1 milion de euro, iar cel de-al doilea va fi construit în zona Şezătorii-Pădurii în urma unei investiţii de aproape 1,5 milioane de euro, potrivit unui comunicat de presă al primăriei Arad.

’’Proiectele vor beneficia de o finanţare din partea Uniunii Europene în procent de 85%. Centrele sunt prevăzute cu parter şi etaj şi vor dispune de săli de mese, spaţii de joacă, săli de teme şi lectură, săli de consilire, cabinete medicale, grupuri sanitare etc. Acestea vor fi proiectate şi construite astfel încât să fie folosite cu uşurinţă şi de către persoanele cu dizabilităţi’’, a declarat Călin Bibarţ, viceprimarul municipiului Arad.

laurenţiu.cotu@zf.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO