ZF Transilvania

Proiecte europene de 3,7 mil. euro pentru modernizarea infrastructurii rutiere din muncipiul Zalău, Sălaj

Proiecte europene de 3,7 mil. euro pentru modernizarea...

Autor: Laurentiu Cotu

03.12.2019, 17:06 162

Primăria Zalău, judeţul Salaj, a câştigat două proiecte europene în valoare totală de aproximativ 17,8 mil. lei (3,7 mil. euro) pentru modernizarea a trei străzi din municipiu. În cadrul primului proiect, ’’Modernizare coridor integrat de mobilitate urbană axa est-vest: str. Corneliu Coposu – Avram Iancu’’, în valoare de peste 12,7 mil. lei, vor fi efectuate lucrări de reabilitare trotuare, construire piste de biciclete, infrastructură rutieră, amenajare staţii de autobuz, dotare cu mobilier stradal, relocare şi protecţie a utilităţilor de pe cele două străzi şi introducerea cablajelor în canalizaţie subterană. Executantul lucrării este asocierea dintre companiile Avril şi Delcar, iar durata de execuţie este de 24 de luni.

Cel de-al doilea proiect european, ’’Modernizare coridor integrat de mobilitate urbană axa sud: Strada 22 Decembrie 1989’’, în valoare de peste 5 mil. lei, vor fi efectuate lucrări de modernizare trotuare, piste de biciclete, utilităţi, carosabil rutier, staţii de autobuz, mobilier stradal, introducerea cablajelor în canalizaţie subterană. Executantul lucrării este compania Drum Construct, iar durata de execuţie este de 12 luni.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO