ZF Transilvania

Retailerul român de articole sportive GRID a deschis magazin în Coresi Braşov şi a ajuns la 14 unităţi pe piaţa locală

Retailerul român de articole sportive GRID a deschis...

Autor: Laurentiu Cotu

10.03.2022, 17:51 91

Retailerul de articole sportive GRID, deţinut de antreprenorii români Popa Nicolae şi Bogdan Nania, a deschis un nou magazin, în centrul comercial Coresi din Braşov, ajungând astfel la 14 unităţi pe piaţa locală. Investiţia în deschiderea noului magazin GRID din Braşov, cu o suprafaţă totală de 100 mp, a fost de 180.000 de euro şi include atât stocul de produse disponibil, cât şi costurile aferente amenajării acestuia, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

’’Suntem fericiţi pentru deschiderea primului magazin din planul de extindere stabilit la începutul acestui an. În 2022, ne propunem să inaugurăm cel puţin alte două locaţii GRID, în regiuni cheie ale ţării, pentru a fi mai aproape de toţi clienţii noştri’’, a declarat Nicolae Popa, co-ownerul GRID, într-un comunicat de presă.

Brandul GRID a fost lansat pe piaţă în 2018, iar până în prezent are deschise 14 magazine în oraşele Piteşti, Craiova, Galaţi, Bacău, Târgu Jiu, Timişoara, Sibiu, Râmnicu Vâlcea, Târgu Mureş, Bucureşti, Ploieşti, Iaşi, Braşov, dar şi o locaţie deschisă în Sofia, Bulgaria. Various Brands şi GRID sunt două bran­duri de retail ce vând pe piaţa lo­cală încălţăminte, îmbrăcăminte şi acce­so­rii sport, fiind înfiinţate de antreprenorii români Popa Nicolae şi Bogdan Nania.

 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO