ZF Transilvania

Sibiu: Proiect de 1,9 mil. euro pentru construcţia unui centru de cercetare în bolile neurologice ale copiilor

Sibiu: Proiect de 1,9 mil. euro pentru construcţia unui...

Autor: Alexandru Matei

17.10.2013, 16:45 137

Spitalul de Pediatrie Sibiu derulează un proiect de 8,4 mil. lei (1,9 mil. euro), susţinut din fonduri europene, pentru construcţia unui centrul de cercetare şi telemedicină în bolile neurologice ale copiilor. Finanţarea pentru acest proiect este asigurată prin Programul Operaţional Sectorial- Creşterea Competitivităţii Economice, Axa Prioritară 2. ’’Competitivitate prin cercetare, dezvoltare tehnologică şi inovare’’, Operaţiunea 2.2.1: ’’Dezvoltarea infrastructurii existente şi crearea de noi infrastructuri (laboratoare, centre de cercetare).

În prezent, în cadrul acestui proiect Spitalul de Pediatrie Sibiu licitează proiectarea şi execuţia centrului de cercetare. Serviciile licitate includ, pe de o parte elaborarea proiectului tehnic şi a detaliilor de execuţie pentru această investiţie, iar pe de altă parte lucrările de construcţie propriu-zisă: demolarea corpului B existent şi construirea unei noi clădiri alcătuită din demisol, parter, două etaje şi mansardă şi amenajarea reţelelor de utilităţi. Data limită până la care se vor primi oferte este 1 noiembrie 2013.
 

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO