ZF Transilvania

Spitalul din Negreşti-Oaş a fost modernizat cu 1,8 mil. lei

Autor: Laurentiu Cotu

31.07.2014, 18:04 63

Consiliul Judeţean Satu Mare a finalizat implementarea unui proiect european de peste 1,8 mil. lei (400.000 de euro) ce a presupus modernizarea ambulatoriului  spitalului orăşenesc din Negreşti-Oaş. Durata implementării proiectului a fost de 49 luni, din iunie 2010 până în iulie 2014. Lucrările au presupus modernizare şi echiparea ambulatoriului, achiziţionarea de mobilier şi echipamente medicale pentru 17 cabinete de specialitate, respectiv crearea a 5 noi servicii medicale de specialitate.

Proiectul a fost finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 3 ” Îmbunătăţirea infrastructurii sociale”, Domeniul major de intervenţie 3.1 ’’Reabilitarea /modernizarea/echiparea infrastructurii serviciilor de sănătate’’, având ca autoritate de management pentru Programul Operaţional Regional, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, iar  ca organism intermediar, Agenţia de Dezvoltare Regională Nord Vest.

       

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO