ZF Transilvania

Tarom va opera cinci zile săptămânal de pe aeroporturile din Baia Mare şi Satu Mare către Bucureşti

Tarom va opera cinci zile săptămânal de pe...

Autor: Laurentiu Cotu

14.02.2019, 18:28 621

Compania aeriană de stat Tarom, unul dintre cei mai mari operatori aerieni de pe plan local, îşi modifică începând cu data de 4 martie programul de zbor pentru Baia Mare şi Satu Mare, urmând să opereze cinci zile pe săptămână, de luni până vineri, de pe ambele aeroporturi, către Bucureşti şi retur.

Zborurile de pe Aeroportul Internaţional Maramureş au fost reluate după aproximativ doi ani de lucrări, la începutul lunii septembrie 2018, Tarom operând, în aceste luni, cu o frecvenţă de două zboruri săptămânale pe ruta Baia Mare-Bucureşti şi retur.

’’Aşa cum am anunţat, în urma discuţiilor pe care le-am avut cu reprezentanţii Tarom s-a decis ca, începând cu data de 4 martie 2019, compania naţională aeriană să opereze cinci zboruri pe săptămânl pe ruta Baia Mare-Bucureşti şi retur, de luni până vineri. Urmează să discutăm şi despre creşterea activităţii aeroportului, dar şi despre dorinţa pe care o avem cu toţii, aceea de a aduce înspre şi dinspre Baia Mare cţt mai multe zboruri internaţionale’’, a declarat Gabriel Zetea, preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş.

laurenţiu.cotu@zf.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO