ZF Transilvania

Universitatea de Medicină şi Farmacie din Iaşi a fost modernizată cu 5,5 mil. euro de la UE

Universitatea de Medicină şi Farmacie din Iaşi a fost...

Autor: Laurentiu Cotu

22.06.2020, 17:07 319

Universitatea de Medicină şi Farmacie Grigore T. Popa din Iaşi a finalizat implementarea unui proiect european de 5,5 mil. euro, ce a prevăzut recompartimentarea şi modernizarea spaţiilor de învăţământ. Noul spaţiu modernizat, dedicat în special activităţii didactice (disciplinelor preclinice) a Facultăţii de Medicină Generală, poate asigura participarea simultană la un proces educaţional pentru 1.833 de studentţi.

Imobilul găzduieşte şase amfiteatre şi o aulă cu 230 de locuri, unde vor avea loc conferinţe şi alte manifestari ale UMF-ului, o sală de documentare IT precum şi o mică cafenea, Investiţia realizată va contribui la creşterea gradului de angajare al absolvenţilor invăţământului superior medical în sectoarele competitive şi de specializare intelligentă - Sănătate şi Tehnologie Informaţională, potrivit unui comunicat de presă transmis de Agenţia pentru Dezvoltare Regională (ADR) Nord-Est.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO