ZF Transilvania

Wizz Air va opera din octombrie zboruri între Cluj-Napoca şi Leeds, Marea Britanie

Wizz Air va opera din octombrie zboruri între...

Autor: Laurentiu Cotu

29.09.2022, 18:30 905

Compania aeriană low-cost Wizz Air lansează o nouă destinaţie din Cluj-Napoca spre Leeds, Marea Britanică, începând din sezonul de iarnă al acestui an. Zborurile spre Leeds vor fi operate din octombrie, pentru început cu douăfrecvenţe pe săptămână, în zilele de luni şi vineri, iar începând cu luna martie 2023, zborurile vor fi operate cu 3 frecvenţe săptămânale, potrivit unui comunicat de presă al aeroportului ’’Avram Iancu’’ din Cluj-Napoca.

’’Avem convingerea că zborurile spre al treilea oraş ca mărime din Marea Britanie se vor bucura de aprecierea pasagerilor, având în vedere faptul că Leeds este un mare centru universitar, iar Marea Britanie conduce topul internaţional în ceea ce priveşte preferinţele pasagerilor care aleg să călătorească de pe Aeroportul Internaţional Cluj’’, a spus David Ciceo, directorul general al aeroportul internaţional ’’Avram Iancu’’ Cluj, într0un comunicat de presă.

Pasagerii aeroportului din Cluj au posibilitatea de a călători spre peste 45 de destinaţii unice oferite de către operatorii aerieni. Din 29 septembrie au fost reluate şi zborurile companiei aeriene Wizz Air spre Abu Dhabi, operate cu 1 frecvenţă săptămânală în luna octombrie în fiecare joi, iar din luna noiembrie vor fi operate câte 2 zboruri pe săptămână. Spre finalul anului, din 7 decembrie 2022, de pe aeroportul clujean compania aeriană Wizz Air are programate spre operare zboruri spre Perugia, capitala regiunii Umbria din Italia, care vor fi efectuate cu 2 frecvenţe săptămânale.

 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO