Ziarul de Duminică

100% iubire/ de Ziarul de duminică

100% iubire/ de Ziarul de duminică

Autor: Ziarul de Duminica

13.06.2014, 00:13 173

O colecţie nouă a Editurii Leda, format de buzunar, cu romane de iubire care vor fi căutate, probabil, de foarte mulţi cititori.

 

Tamara Ireland Stone – Iubire dincolo de timp

Traducere din engleză de Ana-Maria Datcu.

Iubire dincolo de timp de Tamara Ireland Stone deschide o serie care îi poartă numele şi care îi va fermeca pe toţi cei care adoră poveştile romantice.

Tamara Ireland Stone ţese, cu o inegalabilă măiestrie, firele unei iubiri în calea căreia nici măcar Timpul nu se poate pune. Anna Greene şi Bennett Cooper sunt doi tineri obişnuiţi, pasionaţi de lucrurile pe care toţi tinerii le adoră: muzica, mişcarea în aer liber. Ei îi place să alerge, lui, să facă alpinism. Nu este, aşadar, deloc de mirare că se îndrăgostesc nebuneşte unul de celălalt. Cu o singură menţiune: Anna trăieşte în Chicago-ul anului 1995, iar Bennett în San Francisco-ul lui… 2012.

Bennett deţine însă un talent de neconceput aproape: el poate călători în timp şi spaţiu după vrere, iar intrarea lui în viaţa Annei îi deschide acesteia orizonturi nebănuite, lumi pline de oportunităţi şi aventuri. Însă, pe măsură ce relaţia lor devine tot mai puternică, cei doi trebuie să se confrunte cu un adevăr înfiorător: relaţia lor poate să fie brutal întreruptă, iar Bennett să fie aruncat înapoi în universul timpului său, chiar atunci când o criză devastatoare este pe punctul de a le distruge amândurora vieţile. Împinşi fără voia lor într-o cursă contracronometru, cei doi trebuie să-şi dea seama cât de mult sunt dispuşi să sacrifice pentru a rămâne împreună.

Juliette Sobanet Amor la Paris

Traducere din limba engleză şi note de Carmen Ion.

Charlotte Summers, o profesoară de franceză tânără şi plină de viaţă, mai are două zile până să se mute la Paris cu iubirea vieţii sale. Ea descoperă însă pe un dating site că logodnicul ei s-a văzut pe ascuns cu o roşcată voluptuoasă. Aşa că se desparte de el şi decide să plece singură la Paris.

Ca să nu păţească şi alte femei ca ea, Charlotte creează un blog anonim în care le sfătuieşte cum să acţioneze în amor ca... un bărbat – mai precis, cum să sară din pat în pat fără a se îndrăgosti vreodată. Dar cu atâţia parizieni sexy, Charlotte nu mai este deloc sigură că nu va cădea săgetată de Cupidon de-adevăratelea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO