Ziarul de Duminică

Alte Cărţi practice (II)/ de Ziarul de duminică

Alte Cărţi practice (II)/ de Ziarul de duminică

Autor: Ziarul de Duminica

07.02.2013, 23:59 104

Karl Dawson, Sasha Allenby

Reprogramarea matricei mentale prin tehnica eliberării emoţionale

Cum să-ţi antrenezi gândirea pozitivă

Editura Paralela 45

Traducere din limba engleză de Roxana Bîrsanu. Karl Dawson şi Sasha Albenby propun o noua tehnică eficientă de vindecare, oferindu-ne o perspectivă clară asupra înţelegerii sănătăţii şi bolilor, pe baza lucrărilor unor cercetători de marcă din domeniile fizicii cuantice, noii biologii, epigeneticii, teoriei privind traumele şi medicinei noi. Reprogramarea Matricei Mentale oferă o nouă imagine a psihologiei energiei, care merge dincolo de EFT clasică. Tehnica matricei mentale are la bază principiul fizicii cuantice potrivit căruia suntem toţi parte a unei reţele energetice, a unui câmp energetic unificat.

Ce este matricea matricea mentală?Conexiunile reţelei energetice formează matricea;gândurile noastre se întorc la noi sub forma experientelor de viaţă;fiecare experienţă de viaţă poate fi corectată şi ameliorată prin modificarea imaginilor matricei, prin găsirea resurselor pozitive individuale - experienţe, modele, structuri mentale.

Suntem cu toţii alcătuiţi din energie şi suntem parte a unei reţele. Lansăm gânduri, iar ele se întorc la noi (gândurile sunt vibraţii energetice, temerile, speranţele, părerile se reflectă asupra matricei) influenţând starea noastră, trăirile, comportamentele, sănătatea. Nivelul stimei noastre de sine influenţează matricea personală, ne aruncă la nivel spiritual într-o zonă tulbure, atunci când stima de sine este scazută şi ne dezvoltă pozitiv atunci când nivelul creşte.

Vivek Ranadive, Kevin Maney

Avantajul de a avea două secunde în avans

Cum să reuşim anticipând viitorul

Editura Paralela 45

Traducere din limba engleză de Isutina Cojocaru. "Provocarea lumii digitale din zilele noastre nu este aceea de a aduna date, ci de a intelege sensul lor cat mai rapid. Avantajul de a avea doua secunde in avans exploreaza la nivel de arta modul in care poti ajunge sa conduci jocul atunci cand detii informatia potrivita la momentul si in contextul oportun." - David Stern, membru al comisiei NBA. "Oricine este interesat sa inteleaga ce anume sta la baza oricarui succes pe termen lung ar trebui sa citeasca Avantajul de a avea doua secunde in avans. Autorii ne capteaza imaginatia printr-o analiza documentata si antrenanta asupra modului in care, atunci cand au o intuitie unica premergatoare unui eveniment, organizatiile iau decizii novatoare si detin avantajul competitiv." - Chad Hurley, cofondator al YouTube. "Extrem de importanta pentru liderii din lumea businessului de astazi. Clientii interactioneaza cu companiile printr-un numar tot mai mare de canale, de la dispozitivele mobile pana la retelele sociale. Ideea potrivit careia nu doar ca să putem intelege toate datele referitoare la clienti primite prin aceste canale, dar si ca să putem face predictii precise si care sa ne modeleze companiile pe baza lor, face aceasta carte una obligatoriu de citit." - Shantanu Narayen, presedinte si CEO la Adobe Systems Inc


Simone Cave, dr.Caroline Fertleman

Ghidul complet de îngrijire a nou-născutului

Editura Paralela 45

Traducere din limba engleză de Alina Luca. O carte ce explica cu claritate etapele dezvoltarii si nevoile bebelusului, saptamana de saptamana, de la nastere, pana la varsta de sase luni. Simone Cave, scriitor-nutritionist si Dr. Caroline Fertleman, pediatru, explica schimbarile prin care trece copilul tau in primele sase luni de viata. Fiecare capitol analizeaza dezvoltarea bebelusului tau pe parcursul unei saptamani, si este impartit in sectiuni in care este vorba despre cat timp ar trebui sa doarma, ori sa planga, cat de des ar trebui sa manance si cat de multe scutece vei schimba, zi de zi. Acest ghid practic da mai multa incredere tinerelor mamici, este plin de informatii esentiale si de solutii la probleme specifice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO