Ziarul de Duminică

Alte fictiuni la RAO

Alte fictiuni la RAO
25.07.2008, 16:07 18

Scott Smith - Ruinele. Povestea unor americani proaspat iesiti de pe bancile facultatii care vor sa petreaca o vacanta pe plajele Mexicului. Convinsi de noul lor prieten german sa porneasca in cautarea fratelui acestuia, grupul se indreapta spre niste ruine maya izolate, locul unui renumit sit arheologic. Cei patru ajung sa regrete amarnic decizia, caci ororile ii asteapta, iar supravietuirea este o cursa fara sanse de reusita.Traducere din engleza de Laura Berteanu.

Mireille Calmel - Patul lui Alienor. In 1137, la Poitiers, Alienor, tanara ducesa de Aquitania (si viitoare regina a Frantei), asteapta o noua domnisoara de companie, de aceeasi varsta, 15 ani. Dar frumoasa domnisoara este o descendenta a druizilor si a Vrajitorului Merlin si are drept misiune sa vegheze asupra destinului Angliei. In acest scop, tanara va deveni nu doar o simpla doamna de companie de la curtea regelui Frantei, ci prietena, confidenta, iubita, umbra lui Alienor. Cu ajutorul potiunilor si a viziunilor sale, o impiedica pe capricioasa regina sa ii ofere regelui Ludovic urmasi la tron. Traducere din limba franceza de Alina Beiu-Desliu.

A.J. Zerries - Taina lui Van Gogh. In timpul Holocaustului, cele mai multe opere de arta pe care le detineau evreii au fost confiscate de nazisti. Cand, peste ani, la muzeul Metropolitan din Manhattan este livrata o pictura disparuta a celebrului Van Gogh, cazul este preluat de un detectiv specializat in furturile de opere de arta. Pe parcursul anchetei, el descopera urmele tabloului. Traducere din limba engleza de Mihai Popescu.

David Baldacci - Puterea absoluta. Cartile lui David Balddaci au fost traduse in 30 de limbi si publicate in peste 80 de tari. Romanul de fata, probabil cel mai cunoscut, este povestea confruntarii dintre administratia americana si un hot profesionist care a devenit, in timpul unei spargeri, martorul unei crime al carei autor este presedintele. Traducere din engleza de Liviu Radu.

Robert Jordan - Dragonul renascut (cartea a treia din ciclul Roata timpului). O lume a Luminii si a Umbrelor unde Binele si Raul se razboiesc dintotdeauna. Aceasta e lumea din Roata Timpului, cea mai mare opera fantasy a zilelor noastre. Pe masura ce Roata Timpului se invarteste, noi dusmani ies la iveala, dar este asteptat Dragonul Renascut, cel care va aduce lumii o noua mantuire. Traducere din limba engleza de Cezar Octavian Tabarcea si Diana Lupu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO