Ziarul de Duminică

Cartea adevărurilor înspăimântătoare/ de Ziarul de duminică

Cartea adevărurilor înspăimântătoare/ de Ziarul de...

Autor: Ziarul de Duminica

07.11.2013, 23:49 106

Cary McNeal

1001 de adevăruri

Care o să te facă să te c...i pe tine de frică

Editura Litera

 

Traducere din limba engleză de Elena Stan. Informatii neobisnuite, amuzante si dezgustatoare despre noi si lumea in care traim. „Microbi si boli de care n-ai auzit niciodata, ciudatenii anatomice si aberatii ale naturii, adevaruri socante despre vicii sau mancare... lumea este intr-adevar un loc infricosator. Daca n-o sa-ti vina de hac vreun sofer nebun, atunci o sa mori de cancer. Daca nu de cancer, atunci din cauza vreunei bacterii. Sau a incalzirii globale. Daca nici incalzirea globala nu va fi de vina, atunci poate trasnetul. Sau pur si simplu niste chestii banale, ca de exemplu apa pe care o bei sau alimentele pe care le consumi. Dar, nu-i nimic, e bine sa te sperii. Asa poti evita pericolele. Cary McNeal iti dezvaluie 1001 de adevaruri, bine documentate, din cele mai diverse domenii, de la insecte si sex la vreme si OZN-uri. Si nu sunt orice fel de adevaruri, ci informatii care de care mai inspaimantatoare si mai bizare, insotite fiecare de un comentariu haios, menit sa mai destinda atmosfera. Informatiile sunt impartite pe capitole cu titluri amuzante: „Nici tie nu ti-a placut? - Tot ce nu voiai sa stii despre sex si dragoste”, „Oare munca la birou te va distruge? - Motive in plus sa-ti urasti slujba, seful si colegii cretini”, „Fugi ca de streche - Cateva informatii despre insecte care o sa-ti dea fiori”. Ciudata, infricosatoare, scarboasa, dar amuzanta - o carte originala, perfecta pentru a alunga plictiseala si seriozitatea!
Cary McNeal este scriitor si producator de televiziune, distins cu premiul Emmy. A scris scheciuri pentru Mike Myers, Chris Tucker, Jackie Chan, Matt le Blanc, Fred Willard etc. McNeal este si autorul bestsellerului „Crap I Bought on eBay”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO