Ziarul de Duminică

Prima carte de nutriţie pentru copii/ de Ziarul de duminică

Fotografia autoarei de Marius Bărăgan

Fotografia autoarei de Marius Bărăgan

Autor: Ziarul de Duminica

14.07.2016, 23:50 50

Dr. Mihaela Bilic

ABC de nutriţie

Curtea Veche Publishing

 

Curtea Veche Publishing anunţă lansarea primei cărţi de nutriţie pentru copii scrisă de un medic nutriţionist din România, o carte care vine să revoluţioneze percepţia noilor generaţii despre nutriţie, aducând o schimbare reală în ceea ce priveşte obiceiurile alimentare. A fost lansată neobişnuit, ieri, 14 iulie, Curtea Veche Publishing aducând în premieră o lansare de carte live pe Facebook. Dr. Mihaela Bilic a fost în direct pe pagina de Facebook Curtea Veche Publishing pentru a povesti cu părinţii din toată ţara despre nutriţia la copii.

 

Ne putem educa copiii să mănânce sănătos şi gustos în acelaşi timp? Dr. Mihaela Bilic, medic nutriţionist, ne învaţă că este simplu să avem copii care au o relaţie sănătoasă cu mâncarea, dar doar dacă îi educăm în acest spirit. Autoarea ne propune să ne educăm copiii să mănânce sănătos încă de la vârste fragede, şi ne arată cum: printr-o serie de sfaturi pe placul celor mici, adunate într-un format accesibil, plin cu ilustraţii colorate, grafice interesante, jocuri şi experimente, teste şi exerciţii uşor de pus în practică.

Volumul de nutriţie pentru copii conţine tot ce trebuie să ştim despre mâncare, nutrienţi, calorii şi etichete. Micii cititori pot învăţa să devină „detectivi de etichetă”, îşi pot forma „obiceiuri bune de mâncat”, vor şti ce înseamnă farfuria ideală şi vor învăţa să aprecieze mâncarea prin gustul bun şi beneficiile pe care le poate aduce organismului.  

Dr. Mihaela Bilic a mai publicat la Curtea Vcehe Publishing volumele „Trăiesc, deci mă abţin”, „Sănătatea are gust”, „Sănătatea are gust. Ghid pentru slăbit” şi „Tocăniţă pentru suflet”, volume care îndeamnă la un stil de viaţă sănătos. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO