Ziarul de Duminică

Cea mai aşteptată poveste de dragoste a anului/ de Ziarul de duminică

galerie foto

galerie foto

Autor: Ziarul de Duminica

15.07.2016, 00:01 937

Jojo Moyes – Înainte să te cunosc, Editura Litera

 

Cea mai aşteptată poveste de dragoste a anului este disponibilă în România la Editura Litera. O carte vândută în peste şase milioane de exemplare, care a fost adaptată pentru marele ecran.

Lou Clark ştie o mulţime de lucruri. Ştie câţi paşi sunt de la staţia de autobuz până acasă. Ştie că îi place să lucreze la ceainăria The Buttered Bun şi că s-ar putea să nu fie îndrăgostită de iubitul ei, Patrick. Ceea ce Lou nu ştie este că e pe cale să-şi piardă locul de muncă şi că viaţa ei rămâne normală doar pentru că e, în esenţă, previzibilă.

Will Traynor ştie că accidentul de motocicletă pe care l-a suferit l-a făcut să-şi piardă dorinţa de a trăi. Ştie că totul i se pare acum insignifiant şi lipsit de bucurie şi ştie totodată şi cum să pună capăt acestei stări de lucruri. Ceea ce Will nu ştie este că Lou e pe cale să-şi facă apariţia în lumea lui într-o explozie de culoare. Şi nici unul dintre ei nu ştie că urmează să schimbe destinul celuilalt pentru totdeauna.

„Înainte să te cunosc” e o poveste de dragoste pentru generaţia de azi, despre o iubire neaşteptată între doi oameni care nu au nimic în comun. O carte romantică şi imprevizibilă, care îi va provoca pe cititori să se întrebe ce e de făcut atunci când, de dragul celui pe care îl iubeşti, trebuie să-ţi sacrifici propria fericire.

 

„O naraţiune ingenioasă, cu personaje încântătoare. O poveste dulce-amăruie despre dragoste şi renunţare. O lectură extraordinară.” Daily Mail

 

De acelaşi autor, Jojo Moyes, la Editura Litera, au mai apărut  „Ultima scrisoare de dragoste” şi „Jertfa iubirii”.

Ecranizarea de excepţie poate fi văzută şi în România. Filmul este distribuit la noi de Forum Film. Inspirat din best-seller-ul lui Jojo Moyes, filmul urmăreşte povestea lui Lou, o tânără dintr-un orăşel cam lipsită de perspective, şi a lui Will, un bărbat de succes ajuns în scaunul cu rotile după un accident. Will simte că nu mai are pentru ce să trăiască până când o angajează pe Lou ca infirmieră. Pentru a-i dovedi că viaţa merită trăită, Lou îl ajută să se îndrepte, împreună, către mai multe aventuri.

 „Me Before You” spune o poveste visată de multe tinere. O poveste despre cum e să-­ţi găseşti dragostea adevărată şi puterea de a lua viaţa în piept.Totodată este un film despre demnitate. Chiar dacă nu veţi plânge, veţi aprecia cu siguranţă regia marca Thea Sharrock, scenariul şi jocul actoricesc.  Un film cu Vanessa Kirby, Sam Claflin, Emilia Clarke.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO