Ziarul de Duminică

Comori şi jurnale/ de Ziarul de duminică

Galerie foto

Galerie foto

Autor: Stelian Turlea

30.05.2014, 00:21 43

James Patterson şi Chris Grabenstein

Eu, şi mai haios!

O poveste din Generală

Editura Corint junior

Ilustraţii de Laura Park. Traducere din limba engleză de Sorin Petrescu.

Cea mai citită serie de cărţi pentru copii continuă cu o nouă poveste din Generală. După „Eu, haios!”, apare această „Eu, şi mai haios!” „Sunt Jamie Grimm! Veniţi să mă vedeţi, să râdeţi cu mine în acest montagne russe care este Generala!

Însoţiţi-mă la concursul Cel mai amuzant copil comedian de pe Planetă! O să fiţi uluiţi să vedeţi că nu mă las impresionat de atenţia insistentă pe care mi-o arată mii de admiratoare! Sau, mă rog, aşa ceva... Cei din jurul meu mă consideră haios. Dar când lucrurile au o miză mare, SUNT ŞI MAI HAIOS!” „Un munte de... relaxare!” – Booklist „Umor din belşug... care maschează durerea personală – o dovadă de putere interioară în faţa tragediei.” – Publishers Weekly „[Autorii] reuşesc să combine în mod echilibrat umorul lui Jamie cu intriga tragică a naraţiunii.” – Kirkus Reviews

 

James Patterson şi Chris Grabenstein

Vânătorii de comori

Editura Corint junior

Ilustraţii de Juliana Neufeld. Traducere din limba engleză de Mădălina Andrei. O nouă carte de aventuri, ficţiune pentru copii între 8 şi 12 ani. „Bick, Beck, Tommy şi Storm – copiii familiei Kidd – au crescut călătorind în jurul lumii, făcând scufundări la mare adâncime şi ajutându-i pe părinţii lor, doi vânători de comori celebri, să scoată la suprafaţă monede şi lingouri de aur, bijuterii, arme şi alte obiecte nepreţuite aflate pe epavele scufundate de secole în ocean. După ce soţii Kidd dispar în împrejurări care ridică multe semne de întrebare, cei patru fraţi se trezesc în căutarea celei mai însemnate comori din viaţa lor. De acum trebuie să lupte împreună împotriva unor piraţi foarte periculoşi şi a unui rival fără scrupule, ghidaţi de nişte indicii criptice care îi vor ajuta să dezlege misterul celor întâmplate cu părinţii lor.”

James Patterson a fost ales de către copiii din întreaga Americă drept Autorul anului 2010, în cadrul „Children’s Choice Book Awards”. Multe dintre cărţile sale sunt bestselleruri internaţionale, precum seria „Generala”, „Eu, haios?”, „Confesiunile unui suspect de crimă”, seria „Maximum Ride”, „Daniel X” şi seria „Alex Cross”. Cărţile sale s-au vândut în 275 de milioane de exemplare, în întreaga lume. Locuieşte în Florida.

 

Agustina Guerrero

Nina

Jurnalul unei adolescente

Editura Corint junior

Traducere din limba engleză de Carmen Boştinaru.Naivă? Deloc! Nonconformistă? Cu siguranţă! Cu capul în nori? Câteodată... Cu toate astea, Nina se consideră o fată obişnuită. Uneori se simte singură, alteori ar vrea să ţipe sau ar vrea să aibă o baghetă fermecată care s-o transporte în alt loc... dar, de cele mai multe ori, lucrurile simple o fac fericită: un moment de linişte, un mesaj primit de la cineva special, o după-amiază în care râde pe săturate cu cea mai bună prietenă...”

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO