Ziarul de Duminică

Concurs de romane poliţiste

Concurs de romane poliţiste
15.07.2010, 19:12 141

Romanian Crime Writers Club şi Crime Scene Publishing vă invităsă deveniţi scriitor de romane poliţiste. Trimiteţi-vă manuscrisulpână pe data de 15 octombrie 2010, prin poşta electronică, laadresa: oanastoicamujea@yahoo.com, cu specificaţia: "Concurs RCWC".Manuscrisul dumneavoastră ar putea deveni noul roman din colecţiaCrime Scene, iar numele dvs. ar putea sta lângă ale celor maiimportanţi scriitori ai genului.

Ce trebuie să faceţi?

Mai întâi de toate, trebuie să aveţi o idee, un punct de pornire. Ocrimă, o răpire, un furt. Mai apoi, trebuie să aveţi cel puţin unpersonaj dornic să rezolve un mister. Dacă până aici sunteţipregătiţi, apucaţi-vă de scris. Aţi început deja? Foarte bine, acumnu vă opriţi pentru nimic în lume. Vor fi zile mai bune şi zile maiproaste, dar puteţi duce proiectul până la capăt.

Care sunt regulile?

Manuscrisul dumneavoastră trebuie să se încadreze între 160-250pagini, adică 300-500 de mii de semne cu spaţii. Nu se acceptămanuscrise sub 300 de mii semne.
Naraţiunea trebuie să se încadreze în genul mystery andthriller.
Nu se acceptă manuscrise care au mai fost în vizorul altor edituri.Declaraţi pe propria răspundere că aşa ceva nu s-a întâmplat.
Nu se acceptă manuscrise care au fost deja publicate pe internetsau în alte medii.
Manuscrisul trebuie să fie la prima vedere.
Manuscrisele primite nu vor fi returnate.
Data-limită până la care puteţi trimite manuscrisele este15.10.2010.
Autorul (autorii) acceptat (acceptaţi)va (vor) dona drepturile deautor aferente romanului cu care a (au) participat la concursAsociaţiei RCWC pe o durată de cinci ani.
După citire, fiecare manuscris va fi notat de membriijuriului.
Ataşaţi manuscrisului un CV care să conţină numele, dateledumneavoastră de contact şi un sinopsis de cel mult două paginiA4.
Câştigătorul va fi anunţat în cadrul unei festivităţi de premierece va avea loc în luna noiembrie 2010.
Membrii juriului: preşedintele Asociaţiei RCWC George Arion (infotografie) şi vicepreşedinţii Oana Stoica Mujea, Alexandru Arion,Adrian Onciu şi Bogdan Hrib.


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO