Ziarul de Duminică

De toate pentru copii/ de Ziarul de duminică

Galerie foto

Galerie foto

Autor: Ziarul de Duminica

01.09.2016, 23:59 49

Marea carte de întrebări şi răspunsuri

Toate întrebările de cultură generală pe care ţi le-ai pus şi răspunsurile pe care ţi-ai fi dorit să le primeşti

Teste, recorduri, curiozităţi

Editura Litera

Traducere din limba italiană de Paula Voicu.

O nouă ediţie a unei cărţi care informează, educă şi binedispune. Şi care îi ghidează pe copii să înveţe întrebând. Fenomene atmosferice, animale, plante, dinozauri, corp uman, stiinţă şi tehnologie, astronomie... tot atâtea domenii fascinante care stârnesc interesul si îi îndeamnă sa puină întrebări, ca să înveţe ceva nou şi să-şi satisfacă curiozitatea.

Fiecărei întrebări i se răspunde printr-un text formulat simplu şi concis, pe înţelesul tuturor, însoţit de ilustraţii şi fotografii sugestive şi edificatoare.

În plus, casete de text oferă detalii pentru aprofundarea subiectului, punându-le la încercare cunostintele generale şi prezentându-ti totodata o serie de recorduri pe care cu greu şi le-ar fi putut imagina.

 

Zootropolis

Bibiloteca ilustrată Disney

Ediţie de colecţie

Editura Litera

Adaptare de Victoria Saxon. Ilustraţii de Disney Storybook Art Team.

Universul filmelor Disney prinde viaţă din nou într-o colecţie de cărţi ilustrate în care îşi spun povestea cei mai iubiţi eroi ai tuturor timpurilor. „Biblioteca ilustrată Disney” îi va fermeca pe copii şi pe părinţi deopotrivă, oferindu-le bucuria de a redescoperi peste ani o comoară nepreţuită.

Zootropolis este un oraş în care trăiesc în armonie toate animalele de toate mărimile şi formele. Judy Hop, iepuraşul poliţist din Zootropolis, preia un caz important, în care va face echipă cu vulpoiul Nick Wilde. Vor reuşi cei doi parteneri să dezlege misterul mamiferelor dispărute, pentru a readuce liniştea în oraşul unde „oricine poate fi orice”?

 

Philip Osbourne

Jurnalul unui tocilar

Povestea unui băiat prea deştept, cu puţin cam multă imaginaţie

Editura Litera

Traducere din limba franceză de Diana Calangea.

Phil are 12 ani şi este tipul clasic de tocilar, îndrăgostit în secret de Lauren, pe care ar vrea să o cucerească. Se înscrie la un curs de scrimă şi devine campion, moment în care inventează un personaj imaginar, vărul Mike. Mike e puternic, câştigă mereu, Phil e slab şi pierde. Dar vieţile lor se vor încrucişa tot mai mult până când Phil va trebui să duca o luptă nemiloasă cu minciunile pe care le spune. O carte amuzantă, cuprinzând două jurnale ţinute de acelaşi băiat: un mic geniu tocilar şi un campion al inimilor.

Cartea a fost publicată în Italia, Franţa şi Brazilia. Drepturile de traducere în SUA şi drepturile de ecranizare sunt în curs de negociere.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO