• Leu / EUR4.9250
  • Leu / GBP5.7274
  • Leu / USD4.7278
Ziarul de Duminică

Despre diabet/ de Ziarul de duminică

Despre diabet/ de Ziarul de duminică

Autor: Ziarul de Duminica

03.04.2014, 23:50 88

Suzy Cohen

Diabetul fără medicamente

Programul în 5 paşi pentru controlarea glicemiei pe cale naturală şi prevenirea complicaţiilor diabetului

Lifestyle Publishing

Colecţia „Citeşte sănătos”, coordonată de Constantin Dumitru. Traducere din engleză de Monica Secetă.

Doar 5 paşi te despart de tratarea diabetului pe cale naturală!
Diabetul tip 2 se poate trata prin mijloace naturale sigure, fără să se recurgă strict la medicamente. Autoarea propune o abordare holistică, a întregului organism, în care suplimentele, mineralele şi schimbările de alimentaţie au ca rezultat scăderea în greutate, refacerea celulelor deteriorate, îmbunătăţirea funcţiei insulinice şi diminuarea efectelor secundare provocate de medicamentele prescrise.
Această carte excepţională, deschizătoare de drumuri, a fost selectată de Academia Americană de Medicină Anti-îmbătrânire ca lectură obligatorie pentru medicii care doresc să obţină certificarea în specializarea „Sindrom metabolic şi diabet”.
Programul în 5 paşi utilizează numai alternative naturale, toate susţinute de studii ştiinţifice:
PASUL 1: Bea băuturi verzi pline de substanţe nutritive, ca spirulina, clorela şi orzul verde, pentru a adăuga în alimentaţia ta vitamine, minerale, substanţe micronutritive şi antioxidanţi esenţiali.
PASUL 2: Adaugă suplimente cu vitamina D, care te ajută să controlezi glicemia şi să reduci riscul de a face anumite tipuri de cancer.
PASUL 3: Creşte consumul de fibre pentru a scădea nivelul tensiunii arteriale şi al colesterolului „rău” LDL.
PASUL 4: Ia suplimente antiinflamatoare care micşorează nivelul de glucoză, pentru a-ţi stimula metabolismul şi a te ajuta să arzi grăsimile şi zahărul.
PASUL 5: Include în alimentaţie minerale (crom, magneziu, fier şi vanadiu) pentru a-ţi stimula metabolismul natural.
Făcând aceste 5 schimbări simple în programul zilnic, îţi vei proteja inima, rinichii, ochii şi membrele de acele deteriorări pe care diabetul le produce adesea şi vei elimina unele dintre complicaţiile cu care poate te confrunţi deja.

Suzy Cohen este farmacistă autorizată cu o experienţă de peste 20 de ani, autoare a cărţii The 24Pharmacist şi scrie rubrica de sănătate „Dear Pharmacist", preluată de mai multe publicaţii din SUA. A fost invitată în emisiuni TV ca „Dr. Oz Show". Este membră a Institutului de Medicină Funcţională şi a Colegiului American pentru Progres în Medicină.

AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - vineri, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.9250
Diferență: -0,1197
Ieri: 4.9309
Azi: 4.7278
Diferență: -0,2363
Ieri: 4.7390
Azi: 5.7274
Diferență: -0,2421
Ieri: 5.7413
Azi: 5.0120
Diferență: -0,2706
Ieri: 5.0256