Ziarul de Duminică

Festivalul Bucureştii lui Caragiale 2015/ de Ziarul de duminică

Festivalul Bucureştii lui Caragiale 2015/ de Ziarul de...

Autor: Ziarul de Duminica

09.07.2015, 23:46 283

Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” a deschis, la 28 iunie, seria spectacolelor ce se vor derula în Capitală până în luna septembrie cu ocazia Festivalului Bucureştii lui Caragiale 2015, ediţia a IV-a.

Scena amenajată special pe Strada Franceză din Centrul Vechi al Capitalei a găzduit spectacolul „Piei, drace!” al Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, spectacol care a deschis oficial acest festival, avându-i în distribuţie pe Alexandru Arşinel, Vasile Muraru sau Valentina Fătu.

În programul celei de-a IV-a ediţii a Festivalului Bucureştii lui Caragiale se regăsesc nu mai puţin de 24 de instituţii de cultură care vor susţine peste 140 de spectacole dintre cele mai diverse – comedii, musicaluri şi varieté-uri, cabarete şi stand-up comedy, iluzionism, acrobaţii de circ şi concerte, pantomimă, statui vivante şi dans. Două sunt locurile de desfăşurare a acestor evenimente cultural-artistice: Centrul Vechi (strada Franceză) şi grădina „La Conu' Iancu” (Hala Traian). Succesul festivalului se datorează în bună măsură şi „superlativelor” ediţiilor trecute: peste 150.000 de spectatori au urmărit spectacolele din festival, au fost peste 1.200.000 de spectatori on-line, iar aproape 40 de critici au scris în total peste 100 de cronici de specialitate, au fost apoi mediatizarea şi postările bloggerilor prezenţi în mijlocul evenimentelor încă de la debutul acestui festival.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO