Ziarul de Duminică

Ghidul vacanţelor ideale/ de Ziarul de duminică

Ghidul vacanţelor ideale/ de Ziarul de duminică

Autor: Ziarul de Duminica

10.09.2015, 23:45 85

100 de destinaţii ideale pentru fiecare lună a anului

Editura Litera

 

Albumul a fost publicat iniţial în Marea Britanie, în 2007, de Craig Doyle, cu titlul „Travel Where To Go When”, la Dorling Kindersley Limited.

Spre deosebire de majoritatea cărţilor de călătorie care sunt concepute să servească drept hărţi şi ghiduri, aceasta se doreşte a fi o sursă de inspiraţie.  Ţi-e greu să alegi între o excursie exotică şi una de schi? 100 de destinaţii ideale pentru fiecare lună a anului te va ajuta să decizi între minunile Rajasthanului în noiembrie şi pârtiile strălucitoare din Whistler, în martie, între sărbătorirea Anului Nou în Sydney sau minunatele muzee din New York. Răsfoieşte cartea şi lasă-ţi imaginaţia să zburde liberă, de la sfaturi discrete despre croaziere în insulele Galapagos la o şedere romantică în tropicalele insule Perhentian.

Acesta nu este un ghid al hotelurilor, este un ghid al experienţei. Aşa că eliberează-ţi mintea, pregăteşte-ţi jurnalul de călătorie şi fii gata de drum, chiar dacă îl faci din fotoliu.

Textele concise şi la obiect, informaţiile privind mijloacele de transport, cazarea, starea vremii, dar şi cele de ordin cultural, toate însoţite de ilustraţii superbe, îţi pun la dispoziţie un ghid vizual mai deosebit decât cele cu care ai fost obişnuit până acum.

Nu există un răspuns simplu la întrebarea unde ai putea să îţi petreci o vacanţă de vis, dar această carte te va ajuta cu siguranţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO