• Leu / EUR4.9449
  • Leu / GBP5.7845
  • Leu / USD4.8088
Ziarul de Duminică

Lucrarea Sfântului Apostol Andrei/ de Ziarul de duminică

Lucrarea Sfântului Apostol Andrei/ de Ziarul de duminică

Autor: Ziarul de Duminica

28.02.2013, 23:51 193

Am găsit pe Mesia

Viaţa, faptele miraculoase şi minunatele învăţături ale Sfântului Apostol Andrei

Univers enciclopedic /Triade

Introducere, traduceri, note şi comentarii de prof. univ. dr. Remus Rus.

Menirea acestui volum este de a prezenta cititorului român şi de a fructifica o parte cât mai consistentă din literatura documentară legată de numele şi activitatea Sfântului Apostol Andrei şi, în măsura în care va fi posibil, de a urmări traseul misionar, real sau imaginar, creionat de aceste documente. Chiar dacă literatura legată de numele Sf. Apostol Andrei este în cea mai mare parte definită ca fiind apocrifă, considerăm că, prin cunoaşterea ei, un surplus de dragoste faţă de cel dintâi vestitor al lui Mesia şi întâiul chemat la apostolat, faţă de cel pe care îl considerăm că stă la obârşia credinţei noastre creştine, nu este de prisos. Sperăm că cititorii acestor texte vor putea descifra tăria credinţei care i-a animat pe Apostolii Domnului, cu precădere pe Sf. Apostol Andrei, să îşi asume asemenea lor nespus de dificila sarcină a propovăduirii mesajului Evangheliei, să-i dovedească adevărul şi temeinicia într-o lume adeseori ostilă. Biruinţa lor este şi a noastră, tăria credinţei lor trebuie să ne inunde inimile, chemându-ne să le urmăm exemplul.

Chris Prentiss

Zen şi arta fericirii

Mistica

Traducere din limba engleză de Cătălin Constantinescu. Zenşi arta fericirii se recomandă tuturor celor care vor să-şi înfrumuseţeze viaţa spirituală, să lupte cu stresul cotidian şi să-şi îmbunătăţească starea fizică şi sufletească. Fiecare îşi creează singur realitatea. Aceasta este maxima ezoterică de la care porneşte bestsellerul lui Chris Prentiss.

Autorul priveşte cu înţelegere, bucurie şi umor spre întâmplări comune şi provocări ce trebuie transformate în oportunităţi. Chris Prentiss apelează la filozofie, la ştiinţă şi la experienţa personală şi ne dezvăluie înţelepciunea practică şi calea spre fericirea de fiecare zi. Cartea lui îşi are locul oriunde există un om dispus să înveţe să fie fericit.

AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - astăzi, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.9449
Diferență: 0,002
Ieri: 4.9448
Azi: 4.8088
Diferență: 1,5629
Ieri: 4.7348
Azi: 5.7845
Diferență: 0,7612
Ieri: 5.7408
Azi: 4.9770
Diferență: 0,8674
Ieri: 4.9342