Ziarul de Duminică

Manualul îndrăgostiţilor/ de Ziarul de duminică

Manualul îndrăgostiţilor/ de Ziarul de duminică

Autor: Ziarul de Duminica

21.12.2012, 00:02 72

Alan H. Cohen

Iubirea ca o ţeapă

Mic tratat de reuşită în amor

Editura Nemira

Traducere din engleză de Adriana Bădescu. Alan H. Cohen este autorul a douăzeci şi patru de volume motivaţionale foarte apreciate, iar articolele sale apar în şaizeci de reviste din lumea întreagă. Este membru al Omega Institute din New York, este, de asemenea, ghid în locuri sacre, precum Machu Picchu, Bali sau Egipt. Locuieşte în Maui, Hawaii, unde a înfiinţat centre în care predă arta vieţii. Cărtile sale au fost traduse în douăzeci de limbi. E celebru pentru sentinţele sale pline de umor. Care nu lipsesc nici din cartea de faţă. Alan H. Cohen dezvăluie cu umor de ce dai greş în amor. Dă sfaturi practice despre cum poţi afla cine este omul potrivit pentru tine. Povesteşte din experienţele altora. Arată că e bine să te schimbi pentru ca viaţa ta să se schimbe.

"Indiferent câte eşecuri sentimentale şi furtuni matrimoniale aţi suportat, speranţe există. Incursiunile în iadul deja menţionat nu au fost o pedeapsă ori un blestem; consideraţi-le mai degrabă călătorii de documentare. V-au ajutat să descoperiţi ce anume doriţi, să recunoaşteţi că meritaţi acel lucru şi să vă asumaţi curajul şi încrederea de a-l cere. Fiecare întâlnire şi relaţie romantică, oricât de bizare sau de plăcute ar fi fost, v-au adus unde vă aflaţi acum. Dacă doriţi ceva mai bun, îl puteţi avea. Dar, ca orice artizan priceput, aveţi nevoie de uneltele potrivite. Aplicând principiile din această carte, vă veţi accelera progresul şi vă veţi scuti de o sumedenie de alte încercări şi greşeli."

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO