Ziarul de Duminică

Nu fugiţi de crudităţi!/ de Ziarul de duminică

Nu fugiţi de crudităţi!/ de Ziarul de duminică

Autor: Ziarul de Duminica

03.03.2016, 23:43 23

Christine Bailey

Dieta cu alimente crude

Calea sănătoasă către forma pe care ţi-o doreşti

Editura Litera

Traducere din limba engleză de Valentina Georgescu.

Fie că doreşti să pierzi în greutate, să îţi detoxifici dieta sau, pur şi simplu, să îţi încarci bateriile, planurile de dietă cu alimente crude sunt o modalitate delicioasă şi eficientă de a stăpâni puterea acestor alimente şi de a le face să lucreze în beneficiul tău. 

Alege dieta fulger de weekend pentru o curăţare intensivă la începutul unui program de slăbit şi ca o introducere uşoară în bucătăria alimentelor crude. Sau dieta de o săptămână pentru o detoxifiere în profunzime, o pierdere în greutate pe termen lung şi o vitalitate de durată. Şi urmează dieta pe viaţă, pentru a fi mai zvelt, mai plin de energie şi mai tânăr, an după an. 

Respectă planurile de dietă şi descoperă că a mânca alimente crude nu înseamnă a fi flămând. Reţetele uşoare şi, cu toate acestea, săţioase, sunt uşor de făcut şi surprinzător de gustoase şi chiar includ gustări dulci şi deserturi care nu îngraşă şi care îţi vor induce o stare de bine interioară.

Cartea este împărţită în trei capitole: Dieta fulger pentru sfârşit de săptămână, Dieta cu alimente crude pentru o săptămână şi Dieta cu alimente crude pentru o viaţă. Fiecare dintre aceste capitole conţine un program ce include informaţii utile şi exemple de planuri de dietă, plus reţete cu alimente crude special create pentru a te ajuta să splăbeşti, dar şi pentru a-ţi creşte nivelul de energie.

Cristine Bailey este nutriţionist, consultant în domeniul sănătăţii şi al alimentaţiei, chef şi profesor la o şcoală de bucătari. De aceeaşi autoare a mai apărut la Editura Litera „Dieta cu sucuri naturale”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO