Ziarul de Duminică

O carte despre un film iubit de adolescenţi/ de Ziarul de duminică

O carte despre un film iubit de adolescenţi/ de Ziarul...

Autor: Ziarul de Duminica

06.11.2015, 00:00 255

Descendenţii

Povestea filmului

Editura Litera

 

Adaptare de Rico Green după povestea originală scrisă de Josann McGibbon şi Sara Parriott. Traducere din limba engleză de Ana Dragomirescu.

Descendenţii (Disney’s Descendants) este un film original Disney Channel de aventură, o fantezie muzical, regizat de Kenny Ortega. Îi are în distribuţie pe Dove Cameron, Cameron Boyce, Booboo Stewart, Sofia Carson, Mitchell Hope, Melanie Paxson, Brenna D’Amico, Sarah Jeffery, Zachary Gibson, Jedidiah Goodacre, Dianne Doan, Dan Payne, Keegan Connor Tracy, Wendy Raquel Robinson, Maz Jobrani, Kathy Najimy şi Kristin Chenoweth. Acţiunea se concentrează pe povestea unor tineri care trebuie să se acomodeze la viaţa de dincolo de Insula Pierduţilor, în misiunea lor de a fura bagheta magică de la Zâna Ursitoare şi de a-i elibera pe părinţii lor din captivitate. Filmul a debutat pe 31 iulie2015 pe Disney Channel, primind recenzii pozitive, numărul celor care au vizionat în premieră filmul fiind de 6.6 milioane. La jumătatea lunii septembrie filmul „Descendenţii”, a fost difuzat de Disney Channel şi în România.

Adolescenţii sunt pierduţi pe o insulă care se cheamă chiar Insula pierduţilor. E o insulă pe care, cu douăzeci de ani în urmă, au fost alungaţi toţi răufăcătorii din regatul Auradonului, un loc întunecat şi înfricoşător, de unde nimeni nu mai poate pleca. Lipsiţi de puterile lor magice, ticăloşii trăiesc acum complet izolaţi şi uitaţi de lume. Singura lor scăpare e Ochiul Dragonului, greu de găsit.

Mal, Evie, Jay şi Carlos sunt descendenţii unora dintre cei mai cruzi şi mai diabolici eroi de poveste din toate timpurile – Malefica, ursitoarea care i-a prezis sfârşitul Frumoasei Adormite, Regina cea Rea, mama vitregă a Albei-ca-Zăpada, Jafar, vicleanul vizir din Agrabah, şi înfricoşătoarea Cruella de Vil. 

Îşi duc cu toţii viaţa pe Insula Pierduţilor, temuta insulă a răufăcătorilor, până în ziua când prinţul Ben, fiul lui Belle şi al Bestiei, hotărăşte să le dea o şansă copiilor născuţi aici şi îi aduce să trăiască în Auradon, printre cei buni.

Dar Mal şi prietenii săi au alte planuri! 

O carte care îi va încânta pe adolescenţii care au iubit filmul cu acelaşi titlu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO