Ziarul de Duminică

Platforme de încredere/ de Ziarul de duminică

Platforme de încredere/ de Ziarul de duminică

Autor: Ziarul de Duminica

17.12.2015, 23:49 27

Laurence O’Bryan

Social Media sunt dinamită!
GHID PRACTIC pentru autori
Cum să vinzi mai mult şi să te faci remarcat folosind new media!

 

Editura Tritonic

Colecţia Smart Books. Traducere A.G. Billig

La recentul Târg de carte Gaudeamus s-a aflat printre invitaţi şi scriitorul irlandez Laurence O’Bryan, autor al seriei mystery & thriller The Puzzle dar şi expert în digital marketing care a lansat traducerea de faţă. Laurence O’Bryan este unul dintre cei mai apreciaţi romancieri contemporani irlandezi de romane mystery & thriller. Seria celor trei romane din ciclul The Puzzle publicată de editura Harper Collins a fost tradusă în zece limbi. Romanele sale au ocupat locul 1 în topul vânzărilor Amazon de două ori, în două categorii diferite. The Istanbul Puzzle, primul său roman, a fost nominalizat pe lista scurtă a premiului „Cel mai bun roman irlandez al anului” în categoria sa. Laurence O’Bryan face parte din comitetul director al Uniunii Scriitorilor din Irlanda.

În calitate de specialist în marketing digital, Laurence O’Bryan a iniţiat proiectul booksgosocial.com prin care le oferă autorilor independenţi o platformă de promovare digitală, precum şi o conferinţa anuală pe teme de digital marketing şi scriere creativă.

Laurence O’Bryan crede că scriitorii trăiesc o epocă de schimbare masivă, plină de provocări, dar şi de oportunităţi.

„Sunt şi profesor de digital marketing, creator de cursuri. Un optimist, încrezător în puterea tehnologiei. M-a ajutat să creez o viaţă bună pentru mine şi familia mea aşa cum a ajutat milioane de alţi oameni de pretutindeni, timp de mai bine de 25 de ani, să treacă cu bine prin trei recesiuni şi o depresiune economică.
Nu cred că se va opri acum.
Social media au puterea unui explozibil precum dinamita! Daca vă simţiţi blocaţi în vreun fel, folosiţi tehnicile şi uneltele prezentate în această carte pentru a avansa.
M-am avântat în social media fără să le cunosc secretele.
Fiecare dintre capitolele acestei cărţi a fost o revelaţie.”

Un ghid exact, clar şi foarte practic. O lectură obligatorie pentru autorii de carte academică sau de literatură – susţin editorii ediţiei româneşti. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO