Ziarul de Duminică

Secretele unui mare bucătar/ de Ziarul de duminică

Secretele unui mare bucătar/ de Ziarul de duminică

Autor: Ziarul de Duminica

09.03.2012, 00:02 67

Gordon Ramsay

Meniul perfect

140.000 de combinaţii pentru toate gusturile

Editura Litera

Traducere din limba engleză de Aurelia Ulici.

Godon Ramsay este unul dintre cei mai apreciaţi maeştri bucătari din lume, al cărui bun renume a fost confirmat de cele treisprezece stele Michelin primite de-a lungul timpului. Începând cu 2001, pentru preparatele sale excelente, restaurantul Ramsay din Chelsea a obţinut în mod constant trei stele Michelin. Gordon Ramsay este şi gazda unor emisiuni de televiziune de succes, iar printre cărţile sale se numărăr şi "Bucătăria lumii", publicată de Editura Litera în 2010. O colecţie fantastică, alcătuită din 52 de meniuri, câte unul pentru fiecare săptămână a anului, pe care le poţi combina în fiecare zi, în 140.000 de feluri diferite.

Cartea de faţă reuneşte, într-o manieră inedită, reţete alese din bucătăriile lumii. O modalitate de prezentare inteligentă şi cu totul inedită, care îţi va permite să alegi şi să potriveşti reţetele, astfel încât să le ai pe toate în faţa ochilor în timp ce găteşti. Cele 156 de reţete, gustări, feluri principale şi deserturi, însoţite de peste 30 de garnituri şi fonduri, îţi oferă o selecţie a celor mai fascinante mâncăruri din lumea întreagă. Din bucătăria italiană şi cea franţuzească până în cea marocană sau cea mexicană, est-asiatică sau din Orientul Mijlociu, cu arome din fiecare anotimp, cu siguranţă vei găsi ceva pe gustul tău! Iar fotografiile vor face să-ţi lase gura apă!

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO