Ziarul de Duminică

Start pentru înscrierile la Gala Premiilor Gopo 2011

Start pentru înscrierile la Gala Premiilor Gopo 2011

Trofeul Gopo, foto Adi Marineci

Autor: Ziarul de Duminica

20.01.2011, 16:12 21

Cea de-a cincea ediţie a Galei Premiilor Gopo, carerecompensează realizările anuale ale cinematografiei autohtone, vaavea loc pe 28 martie 2011, la Bucureşti.

Înscrierile pentru nominalizările acestei ediţii au loc înperioada 20-28 ianuarie. Producătorii şi realizatorii de film dinRomânia sunt invitaţi să completeze formularul de înscrieredisponibil pe site-ul oficial www.premiilegopo.ro şi să-l trimităîn format electronic pe adresa andrada.romagno@premiilegopo.ro.

O copie a unui DVD screener cu filmul înscris va fi trimis prinpoştă sau curier, în plic închis, cu menţiunea PRESELECŢIE GALAPREMIILOR GOPO, pe adresa Asociaţiei pentru Promovarea FilmuluiRomânesc (APFR), str. Popa Soare nr. 52, sector 2, Bucureşti.

Eligibile pentru a fi jurizate şi nominalizate la Premiile Gopo2011 sunt scurtmetrajele, lungmetrajele de ficţiune şidocumentarele a căror premieră a avut loc în perioada 1 ianuarie -31 decembrie 2010.

Organizatorii anunţă includerea unei noi categorii de premii înpalmaresul Galei: pentru Cel mai bun film de debut de lungmetrajficţiune.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO