Ziarul de Duminică

Street Delivery 10/ de Ziarul de duminică

Street Delivery 10/ de Ziarul de duminică

Autor: Ziarul de Duminica

12.06.2015, 00:07 291

Astăzi începe Street Delivery, editiţia a zecea. Este un eveniment de cultură urbană iniţiat în 2006 de Ordinul Arhitecţilor din România şi Fundatia Cărtureşti. Ediţia a X-a e realizată cu sprijinul ArCuB, FCB Bucharest, Partnership for the Arts. Evenimentul are loc între 12 şi 14 Iunie 2015, începând cu ora 10 dimineaţa.

Street Delivery va închide strada Arthur Verona pentru a sărbători 10 ani de existenţă, cu 10 proiecte pentru oraş, în valoare de 10.000 de euro şi cu 10 zile timp de lucru.

La cea de-a 10-a aniversare Street Delivery X tratează tema Încălzirii Globale, propune oamenilor reciclarea creativă, alternative de transport, reducerea producţiei de deşeuri şi doreşte să crească spaţiul urban creat de Street Delivery înca din 2006 prin finanţarea a 10 proiecte cu 1.000 de euro/proiect şi pune la dispoziţie materiale de construcţie, acolo unde e cazul.

Tema de anul acesta pentru ideile de proiect pentru un oraş mai prietenos este Amprenta de carbon. Proiectele au fost înscrise în următoarele categorii:
Artă. Arhitectură şi Urbanism. Carte. Dezbateri.  Junior (activităţi pentru copii). Muzică. Societate civilă. Sport. Teatru şi Performance. Transport alternativ.

Simultan, Street Delivery se mai desfăşoară în Timişoara, unde are loc ediţia cu numărul IX şi în Iaşi, aflat la ediţia a III-a.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO