Ceasuri & Bijuterii

Afaceri... incurcate

25 mar 2010 117 afişări
Din aceeaşi categorie
Afaceri... incurcate

MonkeyBizz Urban Style s-a deschis de doar cateva luni si se lauda ca nu e un magazin serios de haine, dar nici unul neserios, ci doar jucaus si creativ.

"Avem haine nemaivazute, genti pitice sau uriase, bijuterii din toate materialele pamantului, pantofi haiosi si palarii urbane si contemporane", spune Carmen Mircescu, unul dintre proprietarii magazinului.

Hainele si accesoriile poarta semnaturile designerilor urbani romani care se simt confortabil sa-si expuna creatiile in camera Palarierului Nebun, de exemplu. Dintre acestia fac parte Sandra Galan, Teodora Baciu, Ludmila Corlateanu, Zasha (Adelina Ivan), Alina Botea. Accesoriile vin de la Acarette, 6 Poupee, Oana Lazar, Alin Tegles, Cloud 9, Sophia's Bike, Pixie Shoes si Maria Filipescu.

"Nu e obligatoriu sa cumparati ceva, puteti sa ne vizitati doar ca sa va tolaniti pe pufurile uriase si sa bem ceaiuri orientale ascultand muzici dubios de placute", spune Mircescu.

De fapt, ceainaria urmeaza a fi deschisa in luna mai in curtea casei care gazduieste MonkeyBizz. Pana atunci, petrecerile cu «tea & cookies» au loc in deja vestita camera a Palarierului Nebun, acolo unde, din cand in cand, se intampla si lansari de colectii noi de haine sau accesorii. "Principalul plan este sa ne deschidem ceainaria, adica sa mutam lounge-ul pe terasa. Cu aceasta ocazie vom organiza si un mic eveniment de inaugurare", spune Carmen Mircescu.

MonkeyBizz este deschis intre 11.00 si 20.00 in zilele cu soare si doar pana la 18.00 atunci cand ploua. Abordarea nu depinde neaparat de buletinul meteorologic, ci mai degraba de umorul si atitudinea clientilor. "Ne adresam oamenilor de orice varsta «cool», creativi, deschisi catre nou, care participa la evenimente mondene si care stiu sa aprecieze hainele si accesoriile unicat", explica proprietara.