Ceasuri & Bijuterii

Aflaţi care sunt ultimele tendinţe în materie de bijuterii, în acest weekend, la târgul AUTOR

05 nov 2011 210 afişări de Ioana Mîţu
Din aceeaşi categorie

Bijuterii în linii conceptuale, accesorii masive care îmbracă baza gâtului şi design 100% handmade sunt câteva dintre tendinţele care vor fi prezente în cea de-a şasea ediţie a Târgul de Bijuterie Contemporană "AUTOR", singurul târg de profil din România.

Pe lângă cele mai recente creaţii ale designerilor români de bijuterii, în acest weekend AUTOR va introduce noi secţiuni ca "Focus Designer", dar şi o serie de conferinţe dedicate atât creatoriilor, cât şi celor pasionaţi de bijuterie, artă şi modă. Invitatul "Focus Designer" va fi designerul Carla Szabo care va performa în premieră, în ambele zile, o demonstraţie live de creaţie de bijuterie. De asemenea, designerul va expune colecţia de bijuterie pentru vara 2012, care a fost prezentată împreună cu Irina Schrotter la Berlin Fashion Week. "Este vorba de o serie de accesorii create sub conceptul "I am", de mari dimensiuni, concepute special pentru scenă, cu un anumit impact vizual. Sunt piese care au în componenţă fir de păr de cal, argint şi cupru aurit precum şi elemente de răşină colorată. Ele vor fi prezentate la târg împreună cu 5 ţinute ale Irinei, lucrate din materiale delicate precum mătasea şi pielea", spune Carla Szabo.

Tot în cadrul târgului Biroul de Stil Code Noir Style revine de la Paris cu noutăţi, organizând un forum de tendinţe despre direcţiile stilistice ale verii 2012. târgului.
Toate bijuteriile vor putea fi achiziţionate în cadrul târgului la preţ de atelier.

Deschiderea oficială va avea loc, sâmbătă, 05 noiembrie, ora 12.00, la Sala Dalles (Bd.-ul Nicolae Bălcescu, Nr.18) iar târgul va fi deschis sâmbătă şI duminică între orele 12.00-20.00. Despre designeri şi programul conferinţelor mai multe detalii pe: http://extins.com/