Style

Aroma drumului spre oriunde

01 apr 2010 81 afişări
Din aceeaşi categorie
Aroma drumului spre oriunde

Aripi apretate, de avion, trap nervos de cal, roti de masina ridicand praful drumului, esarfe in vant si zbor de pasari libere se contureaza in mintea calatorului caruia ii sta bine cu drumul. Mai ales acum ca e primavara si narile sunt sensibile la arome de pamant fraged si muguri ce explodeaza de floare.
E un timp potrivit pentru lansarea unui parfum ce are ca tema tocmai calatoria - un parfum cu aroma de mosc si de lemn proaspat iesit din iarna, o esenta unisex, conservata intr-o sticla realizata pentru drum si pentru bagaj.
Noul parfum Voyage de la Herm's a fost lansat international la inceputul anului, iar din luna mai se va gasi
si in Romania, in lanturi de parfumerii ca Sephora sau Douglas.
Voyage va fi usor de recunoscut de catre calatori, cu sticla sa conceputa ca o scarita de la sa, ca simbol pentru un trap imaginar, prin lume, al calului inaripat Pegas si va costa in jur de 250 de lei (35 ml).
Parfumurile Herm's sunt aduse exclusiv in Romania, din 2007, de catre compania distribuitoare de cosmetice Niran Cosmetics care pe langa Voyage mai distribuie si gama Cologne, Parfum Jardins sau Romans. Cea din urma gama Herm's cuprinde printre altele si Eau de Merveilles, cel mai bine vandut parfum Herm's, pentru femei, din Romania. "Herm's este un brand de nisa, cu distributie mai mica, vanzarile brandului frantuzesc insumand doar 5% din totalul vanzarilor Niran. Anul acesta preconizam totusi ca vor ajunge la un procentaj de 10%", spun reprezentantii Niran.
Pe langa Hermés, Niran contine in portofoliu 13 branduri de parfumuri, dintre care Givenchy detine cea mai mare cota de piata.