Arts & Design

Cum arată cea mai luxoasă cameră pentru copii din lume - galerie FOTO

10 mar 2011 466 afişări de Negoita Anca Maria
Din aceeaşi categorie

Jade Ocean Building din Sunny Isles, Florida, este un complex rezidenţial cu apartamente de lux dotate cu unele dintre cele mai extravagante camere pentru copii. Acestea au fost decorate în totalitate cu mobilă şi accesorii de la Genius Jones, boutique-ul de design high-end pentru copii.

Camera are, printre altele, mini versiuni ale scaunelor Ghost de la Philippe Starck şi mini maşini Alfa Romeo. Clădirea nu este dedicată doar copiilor însă. Turnul cu 50 de etaje are, pe lângă apartamentele de ultra-lux, o piscină Infinity Edge, un centru de health&fitness dotat cu tehnologie Technogym şi un beach club dedicat exclusiv locuitorilor Jade Ocean.

Spaţiile publice din clădire au fost proiectate şi decorate în colaborare cu Fendi Casa, iar la intrare se află o cascadă înaltă de 6 etaje. Apartamentele au ferestre imense şi terase cu vederi panoramice. Bucătăriile sunt decorate cu mobilier de sticlă şi au aparate de uz casnic Miele şi Sub-Zero. Cel mai scump apartament din clădire este penthouse-ul cu cinci camere listat la 6,9 milioane de dolari.