Arts & Design

Un pub nu doar pentru bancheri

26 mai 2011 1998 afişări de Negoita Anca Maria
Din aceeaşi categorie

Sergiu Diaconu a lucrat aproape 15 ani la trezorerie în bănci precum ING, HVB şi Credit Europe Bank, iar Mihai Mandreş a fost angajat timp de 18 ani la ING şi EximBank. Acum au deschis împreună un pub pe Şelari, "o nouă alternativă pentru un business lunch, relaxare after-work sau participare la diferite evenimente de week-end cu muzică live şi karaoke, într-o zonă boemă a Bucureştiului".

Cu o investiţie de peste 100.000 de euro, cei doi au reuşit să creeze un spaţiu dedicat "nu doar bancherilor, ci şi tuturor acelora care au nevoie de ei". Astfel că, la lansarea care a avut loc 3 zile şi 3 nopţi, au fost prezenţi invitaţi ca Sorin Olaru, head of treasury la Millenium Bank, Sorin Stilu, head of treasury Marfin Bank, Silvian Farmache, deputy head of treasury Credit Europe Bank, Melania Hăncilă, analist-şef la Volksbank, Gigi Marinel, director BRD şi Sorin Udrişte, trezorier Emporiki Bank.

Conceptul gândit de cei doi oameni de afaceri este acela de spaţiu destins şi în acelaşi timp business. "Pentru amenajare am avut în vedere satisfacerea exi­gen­ţelor omului modern, de carieră. De aceea am ales elemente de design retro în combinaţie cu accente clasice cum sunt lemnul şi cărămida.

Este un piano pub, aşa că va avea multă muzică live. Va fi o formaţie rezidentă de muzică pop-rock a anilor 80-90. În serile de duminică se vor organiza evenimente speciale de jazz şi piano cafe. Un invitat regulat va fi DAX - The man with the sax. Va fi multă muzică pentru suflet", explică pro­prietarii.

Bucătăria este internaţională, îm­părţită pe etaje. La parter meniul se bazează pe mâncarea tipică unui pub englezesc, iar la etaj este un restaurant în care se serveşte hrană sănătoasă, bio.