Auto

Din vorbă-n vorbă cu Mihaela Tudorică, sales manager, Bentley şi Lamborghini, despre natură, mişcare şi tehnologie. "Cel mai frumos cadou pe care l-am oferit recent este o invitaţie la un retreat de yoga"

11 sep 2023 483 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Mihaela Tudorică este omul potrivit la locul potrivit. Din 2012, în cadrul Porsche Inter Auto, se ocupă de vânzările a două dintre mărcile de lux ale Grupului Volkswagen, Bentley şi Lamborghini. Are o experienţă extinsă în domeniul vânzărilor auto şi o înţelegere profundă a stilului de viaţă care înconjoară cele două mărci pe care le reprezintă, ambele atribute esenţiale în relaţie cu segmentul de clienţi extrem de pretenţios cu care comunică. După birou, se încarcă cu energie călătorind, făcând sport şi citind.

Un obiect pe care îl port întotdeauna cu mine şi care mă reprezintă este... Cred că e un răspuns pe care multă lume îl dă, dar adevărul e că obiectul pe care îl port întotdeauna cu mine este telefonul mobil. E un instrument esenţial pentru comunicare în aceste vremuri, fie că e vorba despre comunicare profesională sau cu familia şi prietenii.

Cartea pe care o citesc acum este... una pe care am citit-o acum mulţi ani, dar la care îmi face plăcere să mă reîntorc - Cella Serghi, „Pânza de păianjen“.

Pasiunile mele sunt... yoga, călătoriile şi drumeţiile pe munte. Pasiunile mele sunt toate legate de mişcare. De yoga m-am ataşat recent, m-au surprins beneficiile evidente pe care le poate aduce şi pentru corp, şi pentru spirit, aşa că acum am devenit student disciplinat. Cariera mea în industria auto nu e o întâmplare, sunt pasionată de călătorii şi îmi plac în aceeaşi măsură şi drumurile, şi destinaţiile. Pentru momentele de linişte... activă pe care le oferă, îmi plac drumeţiile pe munte. De altfel, în ultimii ani caut să-mi redescopăr ţara şi în fiecare sezon de vacanţă mai găsesc câte un loc în care frumuseţea naturii este dublată de ospitalitatea şi amabilitatea gazdelor.

O descoperire recentă din Bucureşti este... că pot să urc pe Arcul de Triumf şi să admir Bucureştiul de acolo. E un punct de observaţie din care înţelegi de ce oamenii vorbeau despre capitala noastră ca despre Micul Paris. Mai ales primăvara şi vara, când totul în jur e verde, e o privelişte încântătoare.

Cel mai mult îmi place în România… natura atât de diversă şi de frumoasă. Avem în continuare locuri minunate şi semisălbatice, după cum avem şi comunităţi rurale reînviate, doar că, din păcate, multe dintre ele sunt greu accesibile.

Ceasul pe care îl port la mână este... un Apple Watch, pentru că e un ceas inteligent, care are grijă de mine cu aplicaţiile de sănătate şi sport şi mă ajută permanent în comunicare. 

Parfumul meu preferat este... Atomic Rose de la Initio.

Beau întotdeauna cu plăcere... În general îmi plac băuturile amărui, dar nu refuz niciodată un Kir Royal. 

Restaurantul meu preferat este... Relais & Chateau Bistro Ateneu (Le Bistrot Français – n. red.).

În frigiderul meu veţi găsi întotdeauna... avocado sau guacamole.

Un loc de neuitat pe care l-am descoperit în călătoriile mele este... Biarritz, cu splendidul său Hotel du Palais.

Muzeul pe care îl vizitez mereu cu plăcere este... Prado, din Madrid, care are o colecţie de tablouri absolut impresionantă. În România însă, Muzeul de Geologie este cel pe care îl vizitez şi îl revizitez cu plăcere, pentru că mă atrag rocile.

Un artist pe care l-aş colecţiona dacă aş putea este... Gustav Klimt.

Obiectele mele preferate din garderobă sunt... rochiile de vară.

Site-ul pe care îl citesc cu plăcere este... Vogue UK.

Podcast sau e-book... podcast.

Gadgetul meu preferat este... telefonul, nu pot să neg, telefonul e mereu lângă mine. 

Aplicaţia din telefon pe care o folosesc cel mai des este... Whatsapp. Multe dintre opţiunile mele sunt legate de comunicare. Asta este ce fac şi ceea ce îmi place să fac.

Destinaţia de vacanţă pe care aş recomanda-o este... Ca destinaţie de la noi din ţară, aş recomanda Delta Dunării, atât de deosebită şi de bogată în atracţii. Ca destinaţie internaţională, aş recomanda Scoţia. Şi acolo, ca la noi în ţară, m-a atras puternic natura sălbatică.

Primul lucru pe care îl fac când ajung într-un oraş nou este... să iau un autocar turistic şi să trec în revistă locurile pe care apoi le notez pe listă şi le vizitez în linişte, la pas. Nu vreau să-mi scape ceva din ce ar putea fi interesant de văzut în fiecare oraş.

Cel mai bun sfat pe care l-am primit vreodată este... să nu judec pe nimeni.

Un lucru pe care l-am învăţat recent este... că în cele din urmă binele se răsplăteşte tot cu bine.

Ultimul lucru pe care l-am cumpărat şi intră în categoria răsfăţ este... o pereche de pantofi Jimmy Choo.

Cel mai frumos cadou pe care l-am oferit recent este... o invitaţie la un retreat de yoga. Am oferit-o unei prietene care a descoperit yoga cu această ocazie şi care, în ciuda ezitărilor de la început, s-a întors din retreat cu o experienţă foarte plăcută.