Ceasuri & Bijuterii

Avocatura la fix

02 apr 2009 156 afişări
Din aceeaşi categorie
Avocatura la fix
Theodor McCann, partner la biroul de avocatura Constantinovici, McCann si Asociatii, are patru tinte orologere: un Vacheron Constantin, un Audemars Piguet, un Patek Philippe si un Breguet. Deocamdata poarta alternativ doua ceasuri Omega, un Seamaster din aur galben (mai modern) si un Omega Railmaster din otel.
Ceasul preferat din colectie este un IWC Portofino, din aur roz (23.000 de euro), dar la ocazii poarta un Universal Geneve automatic. „Imi plac ceasurile simple, mecanice (cele automatice sunt mai grele) si trebuie sa fie plate, usoare, cu bratara de piele, pentru ca am obsesia de a asorta culoarea metalului ceasului cu butonii, chiar stiloul."
Recunoaste ca a cheltuit multi bani pe ceasuri, o suma cu care putea cumpara mai multe masini, si urmareste editiile limitate. „Imi doresc un Patek Philippe Tourbillon pentru ca m-au pasionat intotdeauna ceasurile cu o cutiuta speciala, care le si intoarce, si tourbillon-ul care compenseaza gravitatia. In strainatate mai sunt ceasuri foarte bune la mana a doua - editii de colectie pe care incerc sa le urmaresc si sa le cumpar. Dar e mai dificil sa le porti, majoritatea ceasurilor pe care le am sunt in cutie."
McCann apreciaza si ceasurile de tip Omega Speedmaster sau Rolex Yacht Master 2. „Dar ca sa ai un Master 2 e mai bine sa faci si iahting..."