Ceasuri & Bijuterii

Baiatul care a purtat Piaget

29 oct 2009 28 afişări
Din aceeaşi categorie

In timpul unui spectacol extravagant, o combinatie intre Cirque du Soleil si filmele lui Tim Burton, printre personaje fantastice care danseaza precum ielele, prim-planul apartine pentru cateva secunde unui... ceas.

Este vorba de aparitia modelului Piaget Altiplano in cel mai nou videoclip lansat de Mika, "Rain". Artistul nascut in Liban, posesor de cetatenie americana si britanica, fost cantaret de opera si desemnat cel mai bun debutant din 2008 la Brit Awards, a ales sa poarte un Piaget Altiplano din aur galben de 18 carate, cu un cadran ciocolatiu, care se incadreaza in atmosfera fantastica a videoclipului. Ceasul este echipat cu un mecanism mecanic clasic ultrasubtire (2,5 mm), iar prin capacul transparent se pot analiza toate elementele calibrului.

Asocierea intre Piaget si Mika, care si-a lansat recent cel de-al doilea album (The Boy Who Knew Too Much) nu este intamplatoare, la baza muzicii exuberante a artistului fiind o educatie cat se poate de clasica.

Adica exact in stilul mesajului transmis de Altiplano, unul dintre modelele de baza ale Piaget, care se reinventeaza in ton cu vremurile.

Piaget nu este la primul "product placement" in videoclipuri, modelul Polo fiind personaj in videoclipul Aliciei Keys "No One", iar Rihana a purtat in "Take A Bow" un Polo din aur galben si bijuterii Possession.