Ceasuri & Bijuterii

Brandul cu tradiţie Ulysse Nardin îşi păstrează independenţa

28 mar 2012 313 afişări de Ioana Mîţu
Din aceeaşi categorie
Brandul cu tradiţie Ulysse Nardin îşi păstrează independenţa

Patrik Hoffmann, CEO Ulysse Nardin, a vorbit pentru BaselWorld Daily News, despre noul calibru 118, dezvoltat in house de brandul orologer.

Printre cele mai importante produse prezentate anul acesta la BaselWorld 2012 de către Ulysse Nardin se regăseşte noul model Marine Chronometer Manufacture cu calibrul 118, realizat in house. Noul mecanism nu conţine materiale Nivarox şI este realizat în întregime de către manufactură, folosind componente cu Diamonsil (amestec de silicon şi diamante, patentat de companie)

Ceasul este produs în ediţie limitată de 350 de piese , în varianta din aur, cu cadran lucrat în email, in house-" anul trecut am cumpărat producătorul de cadrane Donze Cadrans"- dar va fi disponibil şI în varianta din titaniu şI ceramică sau titaniu şI oţel.

Compania a planificat producţia mecanismelor in house în urmă cu doi ani şI jumătate , încă de pe vremea când era condusă de regretatul Rolf Schnyder, iar pe viitor plănuieşte să adauge noi complicaţii la Calibre 118, mecanismul prezentat la Basel fiind primul dintr-o serie mai lungă de inovaţii.

"Cu acest nou calibru am dovedit că putem rămâne independenţI şI putem produce ceasuri in house, şI nu vorbim doar câteva sute de bucăţI ci de câteva mii", spune Patrik Hoffmann.