Ceasuri & Bijuterii

Cea mai scumpă brioşă din lume: 150.000 de dolari

16 iun 2010 192 afişări
Din aceeaşi categorie

Sunt dulci, colorate, au glazură din aur şi, în loc de proverbiala cireaşă, în vârful lor tronează diamantele. Sunt cele mai scumpe cupcakes (brioşe) din lume.

Cea mai "accesibilă" este Decadence d'Or. Prăjitura a fost creată de patiserul şef Long Nguyen, costă 750 de dolari şi poate fi cumpărată de la Palazzo Resort din Las Vegas. Conţine fulgi de aur comestibili, boabe de vanilie cu aur, câteva picături de coniac Louis XIII Remy Martin îmbuteliat în 1900 şi ciocolată Palmira Single Estate.

Diamond Cupcake, creată de Mervis Diamond Importers costă 30.000 de dolari. Aceste brioşe nu numai că sunt foarte frumos decorate - sunt frumos decorate cu diamante. Create special pentru sezonul de nunţi de anul trecut, fiecare dintre ele conţine un diamant de două carate înconjurat de opt alte diamante mai mici.
Cea mai scumpă brioşă din lume valorează 150.000 de dolari şi a fost ornată cu diamante de la casa de bijuterii Rox. Prăjitura marchează cele trei zile de festival de modă Glam in the City, care va avea loc în Glasgow, Scoţia, între 18 şi 20 iunie, anul acesta.