Ceasuri & Bijuterii

Adibas? Nu. Vedeţi aici cum arată replicile chinezeşti ale inelului primit de Kate - VIDEO

18 apr 2011 258 afişări de Traian Terzianm
Din aceeaşi categorie
Producătorii chinezi se îmbogăţesc de pe urma nunţii roiale din Marea Britanie. Vedeţi aici cum arată replicile inelului primit de Kate - VIDEO

Data de 29 aprilie reprezintă pentru producătorii de bijuterii din China o excelentă oportunitate pentru ca aceştia să înregistreze creşteri de profit de pe urma căsătoriei regale dintre Kate Middleton şi prinţul William, informează agenţia France Press.

"Este o poveste de dragoste". Acesta este sloganul prin care Zhou Mingwang, care deţine o fabrica din oraşul Yiwu, îşi promovează bijuteriile. Zhou a vândut mai mult de 100.000 de replici ale inelului de logodna oferit lui Kate de către prinţul William când acesta a cerut-o în căsătorie. O replică produsă de Zhou costă 3,40 dolari, fiind vândută în Europa, Canada şi Statele Unite.

Bijuteria, care a fost primită de către prinţesa Daiana de la prinţul Charles în urma cu 29 de ani, are 18 karate şi conţine un safir albastru care este înconjurat de 14 diamante.

Tot mai multe femei îşi doresc un inel precum cel care a fost oferit de William viitoarei sale soţii. Astfel, compania din Manhattan, care a fabricat bijuteria, a primit 30 de comenzi în 24 de ore, aceasta neputând satisface dorinţele clienţilor deoarece nu are suficiente safire pentru a realiza toate inele cerute.