Ceasuri & Bijuterii

Back to the roots

31 mai 2013 285 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie

Anul acesta Certina sărbătoreşte 125 de ani de activitate prezentând cu această ocazie şi noul rebranding al companiei care doreşte „întoarcerea la rădăcini“ şi la valorile tradiţionale, revenind astfel la culoarea verde a logo-ului  şi la simbolul ţestoasei ca purtător de noroc şi semn de durabilitate. 

Unul dintre noile modele prezentate de Certina anul acesta la Basel World  este şi cronograful DS Eagle dedicat în special  firilor sportive care vor aprecia faţa robustă a modelului şi bezelul cu detalii de carbon inspirate din lumea curselor auto.

Ceasul DS Eagle Chronograph este rezistent la apă până la o adâncime de 200 de metri şi este echipat cu  o curea din cauciuc negru ce vine în contrast cu remontoarul roşu.

Ceasul  arată şi o a doua zonă de timp, în timp ce pe cadran sunt vizibile datorită contrastului de alb, negru şi roşu subafişajele cronografului ce contorizează orele, minutele şi secundele. Indicatoarele orare şi indecşii sunt acoperiţi generos de vopsea Superluminova ce facilitează citirea timpului chiar şi pe întuneric.