Ceasuri & Bijuterii

Pentru noile generaţii

25 mar 2015 402 afişări de Roxana Petrescu
Din aceeaşi categorie
Casa elveţiană Baume & Mercier a reeditat la ediţia de anul acesta a Salonului de Orologerie de la Geneva (SIHH 2015) colecţia Classima în încercarea de a atrage noile generaţii mai aproape de orologeria de înaltă clasă.

„Cerută în mod obişnuit de oamenii tineri care sunt în căutarea unui viitor promiţător, colecţia Classima este de obicei asociată cu primul succes academic sau profesional. Noua generaţie este condusă de valori pozitive, de optimism şi de dorinţa de a reuşi. Tocmai pentru a ţine pasul cu această generaţie, studioul de design al Baume & Mercier a redefinit această colecţie iconică“, spun reprezentanţii Baume & Mercier.

Liniile noilor modele din colecţia Classima sunt contemporane, diametrul pentru modelele masculine fiind de 40 de milimetri, în timp ce modelele feminine se bucură de un diametru de 36,5 milimetri. Mai mult, tocmai în ideea de a marca momentele speciale, casa Baume & Mercier le oferă clienţilor posibilitatea gravării unui mesaj pe spatele ceasurilor. Practic, Baume & Mercier propune de această dată o linie în care luxul devine accesibil, dar prin această strategie casa elveţiană iniţiază noi generaţii de consumatori în tainele orologeriei.