Arts & Design

Cei care vor să studieze moda nu mai trebuie să plece la Paris sau Londra. La Bucureşti s-au lansat primele cursuri certificate internaţional

01 nov 2011 554 afişări de Ioana Mîţu
Din aceeaşi categorie
Cei care vor să studieze moda nu mai trebuie să plece la Paris sau Londra. La Bucureşti s-au lansat primele cursuri certificate internaţional

Un curs costă 5000 de euro iar profesorii, reprezentanţi ai unor companii precum Louis Vuitton, Gucci, Balenciaga, Chanel, Guy Laroche sau Armani, zboară special din Paris, în weekend, pentru a preda în Bucureşti.

Este vorba mai exact de programul artcademy- primele cursuri certificate internaţional în domeniul modei, lansat aseară oficial de L'Institut Supérieur Spécialisé de la Mode din Paris (MOD'SPÉ Paris) în colaborare cu Codecs.

Programul este structurat pe două etape - Fundamentals of Fashion (primul nivel) şi Fashion Marketing and Design (al doilea nivel). Fiecare curs se desfăşoară pe durata unui an academic şi se finalizează cu câte o săptămână de studii şi practică la Paris.

Curricula artcademy cuprinde materii precum Consumer Behaviour, Sourcing of Fashion Products, International Trade, E-marketing Strategies and E-business, Fashion / Brand Communication, Financial Management, Customer Relationship Management, structurate astfel încât să poată fi aplicate imediat, prin studii de caz şi prin interacţiunea cu lectorii MOD'SPÉ Paris. Programul se adresează absolvenţilor de facultate sau liceu, interesaţi să dobândească o calificare în domenii precum styling, fashion buying, fashion marketing, fashion/network coordinating, visual merchandising, product/ brand management, jurnalism de modă sau design, dar şi tuturor celor interesaţi de modă.

Înscrierile se desfăşoară până pe 15 noiembrie iar cursurile vor începe pe 18 noiembrie. Fiecare grupă va avea maxim 32 de studenţi.